vrijdag 4 oktober 2019

Bosdag

De eerste vraag als we de klas binnen kwamen: Gaan we vandaag naar het bos? JAAAA! Vandaag mochten we eindelijk met de bus naar het bos. Eerst plassen en dan hop op de bus. Allemaal op onze plaats en klaar om te vertrekken.


Eenmaal aangekomen in het bos mochten we eerst een stukje fruit smullen. Zodat we sterk zouden staan voor de grote wandeling op zoek naar dieren. 
De vos, de egel, het hert, de muis, de vogel, de eekhoorn, het everzwijn, het konijn, de uil en de vogel waren verstopt in het bos met allemaal een opdracht. We namen de staartjes van iedereen, we staken stekeltjes op juf Marijke, we zochten nootjes, kastanjes, blaadjes, takken,... We luisterden naar de geluiden in het bos, we sprongen zo hoog als konijnen, we liepen door het lange gras,... 


Na al dat spelen en ravotten in het bos konden we eindelijk onze maagjes vullen. Lekkere boterhammetjes, een leuke verrassing in de brooddoos, ons drankje,... gingen heel vlot naar binnen.


Nadat de maagjes weer gevuld waren en iedereen terug heel veel energie had konden we nog heel veel spelen op het speelplein. 


Eenmaal terug op de bus werden de decibels al wat stiller en vielen er een aantal oogjes toe. Wat een heerlijke dag was het!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten