woensdag 4 december 2019

De week van de Sint

Maandag stond er een caravan op de oprit van school. Maar van wie is deze?
Nadat mevrouw Catherine ons allemaal op de speelplaats had geroepen, wisten we het! Het is de caravan van SINTERKLAAS. 
In de grote brief vroeg Sinterklaas of wij vlagjes wilden maken om de caravan een beetje te versieren. Wij kleurden en het vierde leerjaar hielp om de vlagjes uit te hangen. (Kijk maar eens naar ons harde werk in de fietsenstalling)

Op dinsdag had zwarte piet zijn kleren gewassen en uitgehangen om te laten drogen. En vandaag op woensdag rook het niet super lekker. Maar hoe kwam dat? Oooh jaaaa, slecht weer vandaag had een kleine boodschap achtergelaten naast de caravan.Ook mochten we allemaal ons schoentje eens zetten in de klas. Samen met een brief, een glaasje water en een wortel of suikertje. Spannend!!! Zou Sinterklaas misschien nog even tijd vinden voor hij gaat slapen in de caravan om in onze klas te passeren.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Joepie hij kwam langs... Maar amai wat een rommel heeft Sinterklaas gemaakt samen met zijn Zwarte Pieten. Ze speelden met de blokken, ze leesden in onze boekjes, ze maakten rommel met de stoelen en tafels. En Zwarte Piet liet hier en daar een zwart handenspoor achter. Op de tafels, banken, ramen en de grond.Wat gaat het morgen zijn aan de caravan? 
Benieuwd? Blijf dan zeker onze blog volgen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten