donderdag 18 juni 2020

Feestdagen in de klas

De afgelopen periode was het stilletjes in onze klas. Geen jarigen, niet veel spelende kleuters, geen leuke knuffelmomentjes. Maar sinds 2 juni is er terug veel lawaai in de klas! En wat zijn we daar blij om... :)

De eerste week al hadden we een jarige in onze klas. Ragnar werd 17 maart 4 jaar! Heel tof om na een lange tijd terug eens feest te mogen vieren. En dat zullen de buren wel gehoord hebben. Nog nooit hebben we zo luid gezongen, zoveel gedanst.Gelukkige verjaardag Ragnar!

Na een weekendje terug wat energie te kunnen opdoen waren we helemaal klaar voor het feest van Rose-Marie. Ze was 28 maart jarig en moest lang wachten op een feest in de klas. Een grote glimlach op het gezicht van onze jarige. Een dag genieten van de eerste in de rij staan, de ballonnendans, vuurwerk groot en klein,...


Gefeliciteerd jarige job!

Tijdens deze week waren er nog 2 jarigen. Eerst kwam Inaya aan de beurt. Nog voor we de klas helemaal binnen waren was het feest al begonnen voor Inaya. Fier dat het haar dagje was! Ook Inaya was tijdens de coronaperiode jarig. 23 april vierde ze al een beetje feest maar het grote feest kwam er ook nog.
Zoals vele anderen koos ook Inaya voor het verjaardagsverhaal voor te lezen van Tijger. Een verhaal die ze al helemaal alleen zouden kunnen vertellen. 


Proficiat Inaya!

We sloten deze week af met de verjaardag van Matthias. 26 mei werd onze stoere man 4 jaar. Iedere dag vroeg hij of het al aan zijn beurt was. Helemaal klaar stond hij in de klas.
Na een klein mopje van de juf (Juf Iza wilde ook graag een feest), was het tijd om te zingen, dansen, kaarsjes blazen, kaartjes kiezen,...


Hiep hiep hiep hoeraaaa voor Matthias.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten